Biro2Go.eu

 
 

Vaša virtualna pisarna

Spremenite katerokoli Windows ali Linux aplikacijo v HTML5 web aplikacijo, ki jo lahko uporabljate preko spletnega brskalnika.

Uporabniku prijazno

Virtualna pisarna je ituitivna in enostavna za uporabo na katerikoli napravi. Vse kar potrebujete je internet povezava in spletni brskalnik. Mobilnost še nikoli ni bila tako enostavna.

Veliko funkcionalnosti

Biro2go ponuja veliko funkcionalnosti. Od platforme za vritualizacijo vaših poslovnih aplikacij do upravljanja projektov, nalog, sistema za klepetanje in deljenje datotek ter še veliko več.

sample
sample

 

Dostopajte do vaših poslovnih aplikacij preko VSEH NAPRAV

Dostopajte do modernega delovnega okolja preko katerikoli naprave (računalnik, tablica, telefon). Virtualno delovno okolje vam omogoča delo tako individualno kot tudi kolaborativno, s kreiranjem grup, projektov, nalog, deljenja datotek, skupinskih koledarjev in spletnega klepetanja.

Večja produktivnost je povezana s hitrostjo in kakovostjo dela. Izziv je vpeljati spremembe, ki bodo vplivale na vse zaposlene in ne samo na kopico nadobudnežev. Odkrijte, kako vam lahko Biro2go radikalno izboljša navade zaposlenihi ter njihov način dela ter izboljša produktivnost dela tudi na "terenu".

Več informacij

Kjerkoli na svetu, 24x7

 

 

Dostop do vaših poslovnih podatkov in poslovnih aplikacij od kjerkoli

Biro2go je storitev v oblaku, ki ponuja 24x7 dostop do virtualiziranih aplikacij, kar vam omogoča dostop do vaših poslovnih podatkov in poslovnih aplikacij.

Predstavjajte si neskončne možnosti poslovanja brez omejitve fizične lokacije. Navdušite vaše stranke, medtem ko sestankujete, direktno prirpavite ponudbo v vašem ERP sistemu. Ali pa dostop do podatkov in aplkacij medtem, ko ste na dopustu. Kot da ste v pisarni.

Biro2go vam to omogoča, brez potrebe po poznavanju inforamcijske tehnologije (IT). Brez potrebe po konfiguraciji povezav, dodatnih namestitev programske opreme. Enostavno za uporabo, dostopno in varno.

Moderen

Biro2go ponuja moderno virtualno pisarno osnovano na HTML5 tehnologiji.

Katerakoli naprava

Biro2go podpira vse naprave (PC, tablica, telefon). Potrebujete le internet in spletni brskalnik, kar je tudi osnova za BYOD.

Veliko funkcionalnosti

Biro2go ponuja veliko funkcionalnosti. Od virtualizacije vaših poslovnih aplikacij do kolaborativnih orodij.

Ta spletna stran uporablja piškotke

Na spletni strani uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletne strani. Z uporabo naših spletnih strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Se strinjam